InEar StageDiver 2 universaalit korvamonitorit

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 399,00 39900
Määrä: kpl

InEar StageDiver SD-2 universaalit 2-tie korvamonitorit.

StageDiver 2 antaa lineaarisen ja tasapainoisen toiston.
On erittäin suosittu laulajien ja kitaristien keskuudessa: siinä on vahva ja puhdas keskialue mikä on erinomainen laulajan äänelle ja pitää kitaran tasapainossa. 


Wood edition: InEar innovaatio, maailman ensimmäiset aidosta puusta valmistetut korvamonitorit. Puurunko on upea ja luo oman lämpimän olemuksen!

Suositellaan laulajille ja kitaristeille.

Toimitustavat

Pikakirje: 5,50 €
Pientoimitus: 1,90 €
Postipaketti: 0,00 €
3-5 päivää
Nouto: 0,00 €

InEar StageDiver 2 universaalit huippulaadukkaat 2-tie korvamonitorit 


InEar StageDiver tarjoaa huippuäänenlaadun ja käyttömukavuuden ilman kompromissejä lavalla, studiossa tai liveohjelmissa.

StageDiver sarja on syntynyt monien vuosien tuotekehityksen tuloksena. Kuulokkeen universaalin koteloinnin muodon suunnittelussa on käytetty yli 500 skannausta korvista otetuista valosmalleista. Lukemattomien prototyyppien ja käyttäjätestien jälkeen on löydetty täydellinen istuvuus lähes kaikkiin korviin.
Parhaan istuvuuden takaamiseksi StageDiver toimitetaan neljällä eri tippikoolla; XS, S, M ja L.

2-tie järjestelmässä on kaksi huippulaadukasta ja viritettyä elementtiä bassoille, keskiäänille ja diskanteille. Käytettäessä yhteensovitettuja laadukkaita elementtejä, saadaan dynaaminen ja lineaarinen äänentoisto ja SD-2 korvamonitoreissa on selkeä keskialue.
Suositellaan erityisesti laulajille ja kitaristeille.

Ominaisuudet:

 • Huippuäänelaatu tulee korkealaatuisista elementeistä ja jakosuodinkomponenteista, jotka ovat tarkasti viritetty toisiinsa
 • Ulkoisten äänien vaimennus n. 26dB (ei ole kuulonsuojain, ei sovellu kuulonsuojaimeksi melutyöhön)
 • Vaihdettavat keraamiset suodattimet (vahasuojat) Suositellaan suodatinsettiä H4 tilattavaksi
 • High end kaapelit ovat taipuisat ja ovat vaihdettavissa 

Tekniset tiedot:

 • 3,5mm kullattu liitin (mukana 6,3mm adapteri)
 • 2-tie järjestelmä
 • Taajuustoisto 20 - 18 000 Hz
 • Maksimi äänenpaine 119 db
 • Impedenssi 40 Ohm
 • Kaapelin pituus 140cm
 • Kova kestävä säilytyskotelo IE11 on vedenpitävä, pölysuojattu ja väriltään musta.

Vakioväri: Musta etulevy ja  metallinhohto viininpunainen runko

Wood edition: InEar innovaatio, maailman ensimmäiset aidosta puusta valmistetut korvamonitorit. Valittava viisi eri vaihtoehtoa; mahogny, olive, walnut, pear tai ebony. Puurunko on upea ja luo oman lämpimän olemuksen!

StageDiver S-sarja: Pienempi kuulokkeen kotelointi, sopii pienempiin korviin ja nuoremmille käyttäjille. Samat ominaisuudet kuin standardiversiossa.

Tuotepakkaus sisältää: SD-2 kuulokkeet, korvatippisarja (1 pari; XS, S, M ja L koot), säilytyskotelo IE11, kolme puhdistuspyyhettä ja 6,3mm liitinadapterin.

Lisätarvikkeet: Vaihdettavat keraamiset H4 suodattimet (vahasuojat), SpinFit korvatipit, kaapeli (kirkas tai musta) ja puhdistustarvikkeet.

Toimitusaika: Perusversiot normaalisti noudettavissa tai valitun toimitustavan mukaan. Wood edition, toimitusaika noin kolme (3) viikkoa. Kysy tarkempi saatavuus numerosta 09 2786 2020

Demot: Kuuloverkon Helsingin toimipisteessä voi kokeilla ja kuunnella StageDiver 2 mallia. Korvamonitoreita voi käyttää omalla soittimella tai puhelimella ja lisäksi käytössä on Denon DA-10 kuulokevahvistin. Varaa aika kokeiluun numerosta 09 2786 2072 / Teemu


 

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.