Korvamonitorit

Korvamonitorit

 

Yksilölliset mallin mukaan valmistetut korvamonitorit ja universaalilla sovituksella olevat korvamonitorikuulokkeet muusikoille

Upeat ja laadukkaat korvamonitorit muusikoille ja artisteille; mm. laulajille, kitaristeille, basisteille, rumpaleille, pianisteille, kosketinsoittajille ja ääniteknikoille live-käyttöön, studioon ja harjoituksiin.

InEar LivePro -sarja sisältää yksilöllisesti korvan mukaan valmistetut korvamonitorit. Useita malleja eri taajuusalueiden painotuksilla ja toistokäyrillä. Lukuisia värivaihtoehtoja ja kuviopainatuksia. Todella yksilölliset korvamonitoreista saa omalla painatuksella; logolla tai nimikirjaimilla. 

StageDiver ja ProPhile universaalit korvamonitorit tarjoavat huippuäänenlaadun ja käyttömukavuuden ilman kompromissejä lavalla, studiossa tai liveohjelmissa. Saatavilla useita malleja eri toistokäyrillä.

UUTUUS StageDiver -sarjassa: Wood edition, InEar innovaatio, maailman ensimmäiset aidosta puusta valmistetut korvamonitorit.

ProPhile 8 tarjoaa ainoana studiotasoisen äänenlaadun in-ear tyyppisissä kuulokkeissa koko maailmassa!

Kiinnostuitko?
Kuuloverkon Helsingin toimipisteessä voi kokeilla ja kuunnella universaali StageDiver 1 mallia (sama tekniikka kuin LP-1 mallissa). Kuulokkeita voi käyttää omalla soittimella tai puhelimella ja lisäksi käytössä on Denon DA-10 kuulokevahvistin. 

Varaa aika kokeiluun numerosta 09 2786 2072 / Teemu

 

Järjestys: