Kuulokojeet ja lisälaitteet

Kuulokojeet ja lisälaitteet

OTICON OPN S™ ON HUOMAAMATON JA LADATTAVA


Uudet Oticon Opn S -kuulokojeet auttavat sinua pääsemään eroon kuulemiseen liittyvistä rajoitteista ja osallistumaan keskusteluihin haastavissa kuunteluympäristöissä.

360° kuulemiskokemus: Oticon Opn S -kuulokojeessa on edistyksellisempi teknologia, jotta aivoillasi on pääsy ympärillä oleviin olennaisiin ääniin. Yhteen puhujaan kerrallaan keskittyminen vaihtuu mahdollisuuteen seurata useita puhujia. Oticon Opn S:n uuden uraauurtavan teknologian avulla voit kokea kuulokojeiden edut, jotka avaavat maailmasi.

Aiemmin useimmat kuulokojeet selviytyivät meluisista ympäristöistä keskittymällä yhteen puhujaan – tyypillisesti suoraan edessä olevaan. Nyt Oticon Opn S -kuulokojeen teknologia antaa pääsyn ympärillä oleviin olennaisiin ääniin, mukaan lukien puheeseen antaen käyttäjän päättää, mihin ääniin keskittyä.

Tämän elämää muuttavan teknologian tuloksena saat selvää puheesta vielä paremmin ja vähemmällä vaivalla. Näin pääset mukaan keskusteluihin ja pysyt mukana – jopa haastavissa kuunteluympäristöissä kuten perhepäivällisellä tai ravintolassa.*

* Juul Jensen 2019, Oticon Whitepaper


Lähemmäksi normaalia kuuloa: Tutkimukset todistavat, että Oticon Opn S -käyttäjät voivat saada puheesta selvää kuin normaalilla kuulolla meluisissa ympäristöissä.

Oticon Opn S™ -kuulokojeet murtavat kuulokojeille mahdottomina pidettyjä rajoja. Tällä kuulokojeella saat todistetusti paremmin selvää puheesta vähemmällä vaivalla meluisissa ympäristöissä kuin aiemman sukupolven kuulokojeemme. Joten nyt voit viihtyä ja osallistua aktiivisesti haastaviin kuuntelutilanteisiin samalla tavalla kuin normaalisti kuulevat.*

Henkilöille tyypillisellä kuulonalenemilla ja hyvin sovitetuilla kuulokojeilla meluisissa tilanteissa

* Juul Jensen 2018, Oticon Whitepaper

 
Ladattavat kuulokojeet:  Oticonin ladattavien kuulokojeiden käytön aloittaminen ei voisi olla helpompaa – ja voit unohtaa paristojen vaihtamisen. Lataus hoituu siten, että Oticonin ladattavat kuulokojeet laitetaan helposti latausasemaan yöksi. Aamulla ne ovat täysin latautuneita koko päivän kestävään käyttöön, myös suoratoistoon.*

* Litiumioniakun suorituskyky vaihtelee kuulonaleneman, elämäntavan ja suoratoistokäytön määrän mukaan.

Ei enää vinkumista: Uraauurtavan ominaisuuden ansioista Oticon Opn S pystyy tunnistamaan ja estämään ärsyttävän vinkumisen ennen kuin se edes tapahtuu.Oticon Opn S -kuulokojeella ärsyttävä vihellys on historiaa.

Kierto on ärsyttävää vihellystä tai tasaista melua, joka syntyy äänen hävitessä kuulokojeistasi ja vahvistuessa uudelleen. Se tapahtuu tavallisesti, kun jokin tulee liian lähelle kuulokojettasi. Näin voi käydä esimerkiksi, kun halaat jotakuta tai laitat puhelimen korvallesi. Tätä ongelmaa on ollut vaikea korjata – tähän saakka.

Uraauurtava teknologia Oticon Opn S -kuulokojeessa lopettaa kierron ennen kuin se edes tapahtuu. Nyt voit antaa läheisellesi halauksen murehtimatta kuulokojeistasi kuuluvia viheltäviä ääniä.

* Määrätyille sovituksille parhaiden toimintatapojen mukaan


Lisätietoja
Puh. 09 2786 2081
info@audmet.fi

Keskitetty ajanvaraus Kuuloverkon Helsingin, Järvenpään, Hyvinkään ja Tampereen toimipisteisiin
Puh. 09 2786 2040
ajanvaraus@audmet.fi

Järjestys:
 • Oticon ConnectClip

  Oticon ConnectClip

  190,00 €

 • Oticon Remote Control 3.0 -kaukosäädin

  Oticon Remote Control 3.0 -kaukosäädin

  98,00 €

 • Oticon ConnectLine TV-sovitin 3.0

  Oticon ConnectLine TV-sovitin 3.0

  160,00 €

 • Oticon ConnectLine TV-sovitin 2.0

  Oticon ConnectLine TV-sovitin 2.0

  160,00 €

 • Oticon ConnectLine Mikrofoni

  Oticon ConnectLine Mikrofoni

  160,00 €