<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=275631530824273&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content

Kuulon apuvälineet » TV:n ja audiolaitteiden kuuntelu

 

TV:n ja audio­laitteiden kuuntelu

Sennheiser Flex 5000 TV:n ja audiolaitteiden kuuntelulaite

Tyylikäs langaton lähetin/vastaanotin tekee kuulokkeistasi langattomat. Saat lisäksi huippuluokan digitaalisen äänen TV:n tai muiden audiolaitteiden kuunteluun. Äänen voimakkuutta ja laatua voidaan säätää kumpaankin korvaan erikseen. Speech Intelligibility-toiminto vähentää TV-äänestä taustakohinaa ja lisää puheen selkeyttä napin painalluksella. Äänen kantosäde jopa 30 metriä ja akun kesto n. 12 tuntia yhdellä latauksella. Kuulokkeiden tilalla voidaan käyttää myös EZT 3012 induktiosilmukkaa (myydään erikseen), jolloin ääni siirtyy suoraan kuulokojeisiin.

Hinta 242 €

Flex 5000

Sennheiser RS 5000, TV:n ja audiolaitteiden kuuntelulaite

RS 5000 antaa sinun mahdollisuuden muokata television äänikokemusta sinun vaatimuksien ja maun mukaan. Sen avulla voit valita kolmen kuuloprofiilin  välillä parantaaksesi television katselua tai musiikin kuuntelua. Kuullokkeet ovat täysin langattomat. Tämä kuuntelulaite tarjoaa erinomaisen Sennheiser -äänenlaadun.

Hinta 249 €

Sennheiser Rs 5000

Sennheiser Set 860, TV:n ja audiolaitteiden kuuntelulaite

Kristallinkirkasta äänentoistoa TV:n ja audiolaitteiden kuunteluun, kun kuulo on alentunut. Kuuntelunautinnon takaavat edistykselliset ominaisuudet, kuten ennalta asetetut kuunteluprofiilit, parannettu puheenselkeys ja voimakkuussäädin molemmille korville erikseen. Erittäin helppo käyttää.

Hinta 256 €

Sennheiser
 

Kommunikaattori

 

Herätyskellot