fbpx
Kuulon apuvälineet » TV:n ja audiolaitteiden kuuntelu

TV:n ja audiolaitteiden kuuntelu

TV:n ja audio­laitteiden kuuntelu

Sennheiser Flex 5000 TV:n ja audiolaitteiden kuuntelulaite

Tyylikäs langaton lähetin/vastaanotin tekee kuulokkeistasi langattomat. Saat lisäksi huippuluokan digitaalisen äänen TV:n tai muiden audiolaitteiden kuunteluun. Äänen voimakkuutta ja laatua voidaan säätää kumpaankin korvaan erikseen. Speech Intelligibility-toiminto vähentää TV-äänestä taustakohinaa ja lisää puheen selkeyttä napin painalluksella. Äänen kantosäde jopa 30 metriä ja akun kesto n. 12 tuntia yhdellä latauksella. Kuulokkeiden tilalla voidaan käyttää myös EZT 3012 induktiosilmukkaa (myydään erikseen), jolloin ääni siirtyy suoraan kuulokojeisiin.

Hinta 242 €

Sennheiser RS 5000, TV:n ja audiolaitteiden kuuntelulaite

RS 5000 antaa sinun mahdollisuuden muokata television äänikokemusta sinun vaatimuksien ja maun mukaan. Sen avulla voit valita kolmen kuuloprofiilin  välillä parantaaksesi television katselua tai musiikin kuuntelua. Kuullokkeet ovat täysin langattomat. Tämä kuuntelulaite tarjoaa erinomaisen Sennheiser -äänenlaadun.

Hinta 249 €

Sennheiser Set 860, TV:n ja audiolaitteiden kuuntelulaite

Kristallinkirkasta äänentoistoa TV:n ja audiolaitteiden kuunteluun, kun kuulo on alentunut. Kuuntelunautinnon takaavat edistykselliset ominaisuudet, kuten ennalta asetetut kuunteluprofiilit, parannettu puheenselkeys ja voimakkuussäädin molemmille korville erikseen. Erittäin helppo käyttää.

Hinta 256 €

EZT 3012 -induktiosilmukka

Induktiosilmukka mahdollistaa kuulolaitteiden T-asennolla kuuntelemisen Sennheiserin Flex-sarjan tuotteilla, jolloin ääni siirtyy suoraan kuulolaitteisiin. Silmukkaa pidetään kaulalla.

Hinta 90 €

Humantechnic Earis TV:n ja audiolaitteiden kuuntelulaite

Erinomaista äänenlaatua toistava TV-kuuntelulaite ja keskustelumikrofoni yhdessä. Sisältää kuuntelusilmukan. Kuulokkeet voi hankkia lisävarusteena.

Hinta 349 €

Sennheiser HD 350BT kuulokkeet

Erinomaisella äänentoistolla varustetut täysin langattomat -bluetooth 5.0 teknologian sankakuulokkeet. Akunkesto on noin 30 tuntia, akku latautuu noin 2 tunnissa USB-C-liitännän kautta. Tuetut kodekit AAC- ja aptX LL ja tajuusvaste 18 – 22 000 Hz. Nämä kuulokeet ovat ihanteelliset musiikista nauttiville.

Hinta 99 €

Sennheiser HD 65 TV-kuulokkeet

Pehmeät ja miellyttävät stereokuulokkeet upealla äänentoistolla TV:n tai musiikin kuunteluun. Voimakkuutta voidaan säätää molemmille korville erikseen maksimissaan jopa 112 dB:n saakka. Kuulokkeiden 5,2 m pitkä johto antaa liikkumavaraa. Kuulokkeet eristävät hyvin ulkopuoliset äänet ja tekevät näin kuuntelukokemuksesta nautinnollisemman. Laita päähäsi ja rentoudu!

Hinta 65 €

Kommunikaattori

Kommuni­kaattori

Humantechnic Crescendo 60 kommunikaattori

Kommunikaattori on helppokäyttöinen ja kätevä kuulon apuväline, josta on apua vaihtelevissa kuuntelutilanteissa esim: TV:n, radion ja muiden audiolaitteiden kuuntelussa kotona, kahden välisissä tai ryhmäkeskustelutilanteissa sekä teatterissa, kirkossa tai seminaarissa. Laitteeseen liitettävä mikrofoni kerää äänet ympäristöstä. Kätevillä säätimillä voimakkuutta ja äänen sävyä on helppo muuttaa omien kuuntelumieltymysten mukaiseksi.

Kevyet ja miellyttävät leuanaluskuulokkeet ohjaavat äänen suoraan kuultavaksesi ja helpottavat näin keskustelussa mukana pysymistä. Mukana seuraavalla kaulasilmukalla saadaan äänet johdettua suoraan kuulolaitteisiin, joissa on induktiivinen kuunteluohjelma.

Hinta 198 €

Herätyskellot

Herätyskellot

Humantechnic DS2 digitaalinen herätyskello

Herätyskello, jossa suuret, helposti havaittavat ja valaistut numerot. Myös valitun herätys-/hälytysajan näyttö. Äänenvoimakkuus säädettävissä. Herättää myös vilkkuvalla, voimakkaalla LED-valolla. Torkku-toiminto. Näytön kirkkaus säätyy ympäristön valon mukaan. Kelloon voidaan lisätä myös täristin tai muita ulkoisia ilmaisimia. Väri musta. Toimii verkkovirralla.

Hinta 130 €

Humantechnik SmartShaker2, Bluetooth-täristin

Tämä älykäs täristin täydentää tärinällä älypuhelimen herätyskelloa. Tarvitaan vain puhelimeen SmartShaker+-sovellus, joka on saatavana ilmaiseksi Apple iOS ja Android puhelimiin, sekä Bluetooth-toiminto. Täristimessä on valittavissa kolmea eri voimakkuustasoa tärinälle sekä herätysäänelle 16 eri voimakkuustasoa.

Puhelinsovellusta on helppo käyttää ja täristin toimii, vaikka puhelin olisi äänettömänä. Toimii seitsemän päivää yhdellä latauksella. Kelloon voidaan liittää myös ulkoisia ilmaisimia, kuten vilkkuvalo ja akustinen ilmaisin. Toimii verkkovirralla

Hinta 85 €

Humantechnic TravelTim matkaherätyskello

Monipuolinen matkaherätyskello herättää sinut voimakkaalla tärinällä, soittoäänellä tai vilkkumalla (lisälaite). Valaistun näytön suuret numerot on helppo havaita. Suojakannen avaamalla seisoo tukevasti esimerkiksi yöpöydällä. Toimii kahdella AA-paristolla (sis. pakkaukseen).

Hinta 62 €