<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=275631530824273&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content

Standardi­kokoiset kuulon­­suojaimet töihin ja vapaa-aikaan

Kuulonsuojaimet hankitaan yleensä suojaamaan kuulovaurioilta, mutta niistä voi olla apua muissakin arkielämän tilanteissa. Keskittymistä vaativat työ tai toive rentoutua vapaa-ajalla on mahdollista käyttämällä korvatulppia tai kuulonsuojaimia. Ne vaimentavat ympäröivää melua mahdollistaen esim. paremman keskittymisen. Kuulonsuojaimia valittaessa on tärkeää miettiä, kuinka kovalta melulta niiden pitäisi suojata ja kuinka pitkään niitä on pidettävä kerrallaan.

mobiilikuva1_kuulonsuojaimet_kaikkiin_tilanteisiin

Standardi­kokoiset eli universaalit korvatulpat

Standardi­kokoiset eli universaalit korvatulpat

Universaalit korvatulpat ovat kuusimallisia yhden koon korvatulppia. Ne eroavat yksilöllisistä korvatulpista ja kuulonsuojaimista siten, että niitä ei valmisteta korvakäytäväsi muodon mukaan. Universaalit korvatulpat ja kuulonsuojaimet sopivat harraste- tai muuhun epäsäännöllisempään käyttöön.

Universaalit korvatulpat ja kuulonsuojai­met sopivat hyvin:

Nukkumiseen kuorsaajan vieressä tai meluisassa ympäristössä

Helpottaa keskittymistä opiskeluun tai työntekoon meluisassa ympäristössä

Moottoripyöräilyyn, koska pehmeän materiaalin ansiosta korvatulpat eivät paina kypärän alla

Käytettäessä kovaäänisiä työkoneita, kuten moottorisahaa, satunnaisesti

Konsertteihin

Uintiin

Kuulonsuojaimet tyokayttoon ja harrastuksiin

Kuulonsuojaimet työkäyttöön ja harrastuksiin

Kuulonsuojaimet työkäyttöön ja harrastuksiin

Työkäyttöön sopivat suodattimella varustetut, universaalit kuulonsuojaimet. Niissä on tasainen vaimennus sekä hyvä puheen kuuluvuus. Myös varoitusäänet kuuluvat. Suojaimia voi käyttää myös monissa harrastuksissa, kuten moottoripyöräilyssä ja äänekkäissä pihatöissä.

mobiilikuva2_kuulonsuojaimet_kaikkiin_tilanteisiin

Korvatulpat nukkumiseen

Korvatulpat nukkumiseen

Nukkumiseen tarkoitetun korvatulpan kaareva muoto ja pehmeä materiaali tekevät siitä korvakäytävään hyvin istuvan. Pehmeä materiaali ei paina korvakäytävää, jonka vuoksi nukkuminen on helpompaa.