Kuulonsuojaus » Yksilölliset Elacin kuulonsuojaimet ja korvatulpat

Yksilölliset Elacin-kuulonsuojaimet ja korvatulpat

Yksilölliset Elacin-kuulonsuo­jaimet ja korvatulpat

Yksilölliset Elacin-kuulonsuojaimet valmistetaan tarkasti käyttäjän korvasta otettavan mallin mukaan. Niitä on miellyttävä käyttää, koska ne on tehty korvakäytävän malliseksi. Yksilölliset kuulonsuojaimet tarjoavat tehokkaan tavan suojata kuuloa.

Kaikilla Elacin-suojaimilla on viiden vuoden istuvuus- ja materiaalitakuu. Tuotteen toimitusaika mallinotosta on n. 2-3 viikkoa. Suojainten valmistus vaatii aina yksilölliset mallit korvakäytävistä. Lue ohjeet mallinotosta ja varaa aika mallinottoon. Mallinotto sisältyy aina hintaan.

Elacin ER musiikkisuojain

Elacin ER on yksilöllinen kuulonsuojain tasaisella vaimennuksella. Tasaisen vaimennuksen ansiosta musiikki säilyttää luonnollisen sointinsa. Sen vuoksi Elacin ER on erittäin suosittu muusikkojen, musiikin harrastajien ja konserteissa kävijöiden keskuudessa.

Elacin ER kuulonsuojaimet valmistetaan pehmeästä Flexfit silikonimateriaalista ja suojainten pitkäaikainenkin käyttö on mukavaa. Lisävarusteena suojain voidaan varustaa kaulanauhalla (yhdysnaru) ja erikoisvärillä.

Hinta alk. 257 €

Elacin Relax SleepFit korvatulppa

Elacin Relax SleepFit on nukkumiseen ja melussa keskittymiseen suunniteltu yksilöllinen korvatulppa. Yksilöllisyyden ansiosta tulppa on miellyttävä käyttää nukkuessa ja oleskellessa. Relax SleepFit on valmistettu erittäin pehmeästä, antiallergisesta ja miellyttävästä silikonimateriaalista. Korvatulppa vaimentaa kuorsausääniä sekä muita hälyääniä. Korvatulppaa voi käyttää nukkumiseen kuorsaajan vieressä, lentokoneessa tai esimerkiksi liikenteen aiheuttamassa taustamelussa. Sopii myös opiskelijoille lukurauhan avustajaksi sekä avotoimistoon helpottamaan keskittymistä henkilöille, joiden ei tarvitse kommunikoida.

Hinta 179 €

Elacin RC kuulonsuojain työkäyttöön

Yksilölliset Elacin RC kuulonsuojaimet valmistetaan tarkasti käyttäjän korvakäytävän mukaan ja ovat miellyttävä käyttää koko työskentelyajan. Suojaimet tarjoavat erittäin hyvän puhe-, työ- sekä varoitusäänien kuuluvuuden.

Elacin RC kuulonsuojaimien suodattimet vaimentavat tasaisesti, jolloin puheentunnistus ei vaikeudu. Suojain vaimentaa taustamelua jättäen puheen kuuluviin. Elacin RC:ssä on kahva, joka helpottaa suojaimen asentamista ja poistamista korvakäytävästä. Suojain on valmistettu pehmeästä FlexFit materiaalista ja on varustettu vakiona kaulanauhalla.

Hinta 233 €

Elacin CH kuulonsuojaimet moottoripyöräilyyn

Elacin CH on yksilöllinen kuulonsuojain, joka on kehitetty alun perin moottoripyöräpoliiseja varten. Suojain sopii kokonaisuudessaan korvakäytävän sisään ja siinä ei ole ulkonevia osia, joten se sopii erinomaisesti käytettäväksi kypärän kanssa. CH antaa erinomaisen suojan haitallista tuulikohinaa vastaan soveltuen moottoripyöräilyyn, -kelkkailuun, -urheiluun ja avoauton kuljettajille.

CH suodatin mahdollistaa puheäänien kuulemisen ja ilmanvaihdon korvakäytävään. Suojain soveltuu pitkäaikaiseen käyttöön ja on lähes näkymätön korvassa. Suojain on valmistettu pehmeästä FlexFit silikonimateriaalista.

Hinta 202 € 

Elacin Swim uimatulppa

Elacin Swim on uimiseen tai suihkussa käymiseen tarkoitettu yksilöllinen korvatulppa. Sopii erityisesti henkilöille, joilla on säännöllistä vedestä johtuvaa korvatulehdusta. Uimatulppa sulkee korvakäytävän vedeltä ja sen pieni kahva helpottaa asettamista ja pois ottamista. Tulppa on valmistettu kelluvasta materiaalista. Voit tilata yhden kappaleen toiseen korvaan tai parin molempiin korviin.

Hinta 141 €