Oticon kuulokojeet

{image:text}

Uusi Oticon Opn™ on pieni ja huomaamaton*
Kuulet paremmin ja muistat enemmän vähemmällä vaivalla.


Oticon Opn kuulokoje on markkinoiden ensimmäinen kuulokoje täydellisellä puheenerotuksella, joka mahdollistaa 360 asteen kuuntelukokemuksen.  Ympärillä olevia ääniä jatkuvasti hallinnoimalla Opn auttaa saamaan puheesta selvää meluisissakin paikoissa. Voit näin seurata useita keskusteluja samanaikaisesti ja nauttia kokonaisvaltaisemmin elämästäsi.

Voit puhua puhelut ilman lisälaitteita** (Made for iPhone) ja kojeet ovat yhdistettävissä internetiin (IFTTT). Oticon Opn kuulokojeita on nyt saatavilla sekä yksilöllisesti valmistettuina korvakäytäväkojeina että korvan takana pidettävinä RITE-malleina ja myös vaikeisiin kuulonalenemiin sopivina BTE-malleina.

* Huomaamaton korvassa kahdeksalla kymmenestä.
** Yhdistettävyysominaisuudet vaihtelevat eri Opn-mallien välillä
 

Lisätietoja www.oticon.fi/solutions/opn
Puh. 09 2786 2081
info@audmet.fi

Keskitetty ajanvaraus
Puh. 09 2786 2040
ajanvaraus@audmet.fi
 

Kuulokojeet ja kuuleminen

Korva on herkin aistielimemme. Mitä paremmin kuulemme, sitä helpommin voimme olla yhteydessä ympäröivään maailmaan. Kuuloaistimme toimii yötä päivää, koko elämämme ajan. Äänet voivat kuitenkin jonain päivänä kadota. Tai saatamme yhä kuulla äänet, mutta emme ymmärrä niitä. Näin voi käydä esim. keskusteltaessa kovassa melussa. Huonosta kuulosta ei kuitenkaan tarvitse kärsiä.

Nykyaikaiset kuulokojeet eli kuulolaitteet voivat auttaa kuulemaan paremmin ja parantavat siten elämänlaatuasi. Kuulolaitteet ovat pieniä, monipuolisia ja tehokkaita.  Markkinoilta löytyy tällä hetkellä paljon erilaista kuulolaitetta, joista voit valita muotoilun, koon, värin, hinnan tai suorituskyvyn perusteella juuri sinulle sopivan mallin. Kuulontutkija eli audionomi voi esitellä sinulle koko kirjon - perusmalleista aina edistyksellisimpiin ratkaisuihin. 

Laajasta valikoimasta löytyy varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu. Kuulontutkijamme voivat suositella sopivia kuulolaitteita, joista valitset itseäsi eniten miellyttävän mallin. Valikoimiimme kuuluvat Oticon ja Bernafon kuulokojeet. Meillä on myös mahdollista kokeilla kuulolaitetta ennen päätöksen tekemistä. 
 

Yleisimmät kuulolaitteisiin liittyvät ennakkoluulot

 1. Kuulokojeet ovat isoja ja rumia 
  Väärin! Modernit kuulokojeet ovat pieniä tietokoneita ja käytössä lähes huomaamattomia. Niillä ei ole mitään tekemistä menneisyyden “beessien banaanien” kanssa. 

 2. Kuulokojeet eivät auta 
  Uusimman teknologisen kehityksen ansiosta markkinoilta löytyy kuulokojeita lähes jokaiseen kuulonalenemaan. 

 3. Kuulokojeet vinkuvat 
  Aikaisemmat kuulokojeet aiheuttivat äänen takaisinkiertoa erityisesti silloin, kun mikrofoni oli asetettu liian lähelle kuuloketta. Uuden teknologian kojeilla tätä ongelmaa ei ole. 
   

 4. Kuulokojeet ovat vain vanhoille ihmisille 
  Nykyisin yhä nuoremmat - 50-vuotiaat ja jopa alle - käyttävät kuulokojeita. Mitä aiemmin hoidat heikentynyttä kuuloasi, sitä paremmin kuulosi toimii myös tulevaisuudessa.

Lisätietoja Oticon kuulokojeista saatavilla oticon.fi -sivustolta.