Rayovac 675-Implant pro + paristo

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 7,00 700
Määrä: kpl
Laadukas ja todella tehokas Rayovac-implanttiparisto 675 on tarkoitettu erityisesti sisäkorvaistutejärestelmien (CI) puheprosessoreihin.Kiekkopakkaus sisältää 6 kpl paristoja.
 

Toimitustavat

Postin kirjetoimitus: 1,90 €
4-7 työpäivää
Postipaketti: 5,50 €
2-3 työpäivää
Nouto: 0,00 €
PostNord MyPack Collect: 5,50 €
2-6 työpäivää

Tekniset tiedot:

Malli Implanttikojeparisto, koko 675
Materiaali Sinkki-ilmaparisto
Jännite 1.45 V
Mitat 5.25 x 11.80 mm
Valmistusmaa Iso-Britannia (UK)
Rayovac-implanttiparistot sopivat kaikkien valmistajien implanttiprosessoreihin.Korkealaatuiset sinkki-ilmaparistot valmistetaan Isossa-Britanniassa ja ne täyttävät kaikki EU:n asettamat turvallisuus- ja laatustandardit.
Implanttiparistona tätä voidaan käyttää tavallista 675 paristoa pidempään ja tämä vapauttaa myös virtaa terävämmin kuin mitä tavallinen 675 paristo.Kiekkopakkaus sisältää 6 kpl paristoja.
Rayovac 675 paristot eivät ole uudelleen ladattavia akkuja.

Paristojen kesto
Usein implantit käyttävät kahta tai kolmea paristoa samanaikaisesti, joten tarkista yhteensopivuus maahantuojalta ja tilaa riittävä määrä implanttiparistoja varastoon! 
Käytön myötä löydät itsellesi sopivan vaihtorytmin. Varaparistoja kannattaa pitää aina mukana.

Paristojen keskimäärinen varastointiaika avamaattomassa pakkauksessa on neljä vuotta valmistuspäivästä. Parasta ennen päiväys löytyy pakkauksen takaa.

Kuulokojeparistojen toiminta ja käyttöohjeet
Rayovac- implanttiparistot ovat sinkki-ilmaparistoja, joiden tekniikka perustuu ilmasta saatavaan happeen. Kun tarra on poistettu, voit nähdä paristossa pieniä reikiä, joiden läpi ilma kulkeutuu sisään antamaan paristolle virtaa.

Kun otat käyttöön uuden pariston:

  • Poista tarra ja odota noin 1 minuutin ajan ennen kuin asetat sen kuulokojeeseesi, jotta paristo ennättää täyttyä ilmalla.
Jos asetat pariston saman tien kojeeseesi tarran poistamisen jälkeen, se ei ehdi täyttyä tarpeeksi ilmalla. Tällöin se voi vaikuttaa tyhjältä, sillä sen jännite ei riitä antamaan kojeelle virtaa. Mikäli näin käy, anna pariston imeä ilmaa noin minuutin, jonka jälkeen aseta se takaisin paikoilleen.

Miten paristoja kannattaa säilyttää?
  • Säilytä kuulokojeparistot huoneenlämmössä
  • Vältä säilyttämistä kuumassa, sillä se vähentää paristojen käyttöikää
  • Älä laita paristoja jääkaappiin
  • Säilytä paristot myyntipakkauksissaan, äläkä laita niitä irrallaan taskuusi, sillä metalliesineet voivat aiheuttaa paristolle oikosulun tai vuodon. 
  • Pidä paristot pois lasten ja lemmikkien ulottuvilta.

Miten paristot tulee hävittää?
EU-direktiivien mukaan kaikki paristot pitää kierrättää. Kierrätyspisteitä löytyy useiden kauppojen, koulujen, toimistojen ja muiden julkisten tilojen yhteydestä. 

   
   
   
   
   
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.