Toimitusehdot

Tuotteiden tilaaminen
 
Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tuotteiden jälleenmyynti, luovuttaminen oheistuotteena tai toisen tuotteen tai palvelun myynnin yhteydessä vastikkeellisesti tai vastikkeetta on kielletty ilman Kuuloverkon nimenomaista kirjallista suostumusta.
 
 
Toimitus
 
Toimitamme tilatut tuotteet aina mahdollisimman nopeasti. Yleensä tilauksen teosta sen lähettämiseen kuluu 1-3 arkipäivää. Tuotteet lähetämme postitse. Toimitamme tuotteita ainoastaan Suomeen. Kaikilla tuotteilla on täysi 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.
 
 
Maksaminen
 
Maksupalvelutarjoaja
 
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Klarna (22471276) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palveluntarjoajan nimi näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Maksupalvelutarjoajilla on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
 
Klarna Oy, Y-tunnus 22471276
Korkeavuorenkatu 34
00130 Helsinki
Puh 09 42599770
 
 
Verkkopankit
 
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Klarna Oy (22471276) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.
 
 
Laskutus- ja osamaksupalvelun toteuttaa Collector.
 
Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collectorin kanssa, joka on Collector Credit AB:n laskupalvelu. Maksutapa mahdollinen enimmillään 1000€ ostoissa.
 
Kun valitsette maksutavaksi Collector Lasku/Osamaksun, niin tulette saamaan tilatut tuotteet kotiinne ennen niiden maksamista. Voitte maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksunne pienempiin eriin.
 
Lasku erääntyy tilausta seuraavan kuukauden viimeinen päivä, minkä johdosta Teillä voi olla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa. Laskuun lisätään 2,95 euron laskutusmaksu.
 
Kun valitsette laskulla tai osamaksulla maksamisen, voitte tilata ainoastaan vakituiseen osoitteeseenne ja Teidän pitää olla täyttänyt 20 vuotta tilauksen yhteydessä.
 
Laskun saadessanne voitte valita 24 kuukauden osamaksun maksamalla vähimmäissumman, joka ilmenee laskustanne. Osamaksun korko on 1,6% kuukaudessa, mikä vastaa 19,20% nimellistä vuosikorkoa. Osamaksulla maksettaessa veloitetaan lisäksi tilinhoitomaksu 2,95 euroa kuukaudessa.
 
Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6% kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.
 
Saatte täydelliset ehdot Collector Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:
 
 
 
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf
 
 
Palautukset ja kaupan purkaminen
 
Tuotteillamme on 14 päivän palautusoikeus. Voit palauttaa tuotteen ja saada tuotteesta maksamasi hinnan takaisin, jos tuote ei vastaa odotuksiasi. Toimituskuluja emme palauta. Kotona voit tutustua tuotteeseen kuten voisit tutustua siihen tavallisessa myymälässä; voit siis tutkia tuotetta muttet repiä pakkauksia tai ottaa tuotetta käyttöön. Palautusoikeutta ei ole, mikäli tuotetta on käsitelty siten, ettei se ole enää myyntikelpoinen. Vialliset tuotteet, jotka hajoavat normaalissa käytössä luonnollisesti korvataan, vaihdetaan uuteen tai vastaavaan tuotteeseen. Myös toimituskulut korvaamme viallisten tuotteiden palautuksesta.
 
Palautusosoite
 
Kuuloverkko / Audmet Oy 
PL 408 
00811 Helsinki
 
 
Kuuloverkko verkkokaupan käyttöehdot
 
Kuuloverkon osoitteessa www.kuuloverkko.fi sijaitsevien internet-sivujen ja verkkokaupan käyttöä säätelevät jäljempänä mainitut käyttöehdot. Palvelun käyttö edellyttää että käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttöehtoja. Kaikki näiden ehtojen vastainen palveluiden käyttö on kielletty.
 
Kuuloverkko pidättää kaikki oikeudet palveluun ja sen sisältöön. Palvelun käyttäjällä ei ole oikeutta osaksikaan kopioida, muutoin jäljentää, tallentaa, siirtää, edelleen lähettää, jaella, julkaista, liittää toiseen materiaaliin tai ladata omalle tietokoneelleen millään keinolla mitään palveluihin liittyvää materiaalia ilman Kuuloverkon nimenomaista kirjallista lupaa. Palveluun liittyvien tavara- ja tuotemerkkien sekä yritys- ja liiketunnusten käyttäminen on kielletty ellei Kuuloverkko ole antanut käyttöön nimenomaista etukäteistä kirjallista suostumustaan. Palveluiden käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia.
 
Palvelun sisältämää tietoa ei saa kopioida, muokata tai käyttää ilman Kuuloverkon etukäteistä kirjallista ja nimenomaista lupaa. Kiellon rikkominen voi johtaa oikeudellisiin toimiin ja mahdolliseen vahingonkorvaus- ja/tai rikosoikeudelliseen vastuuseen. Kuuloverkolla on lisäksi oikeus poistaa tehtyjä tilauksia, jos asiakas ei ole antanut oikeita henkilötietoja itsestään tai jos asiakas rikkoo tai kiertää palvelun käyttöehtoja.
 
Kaikki palvelussa oleva materiaali on Kuuloverkon omaisuutta ja tekijänoikeuksien suojaamia. Tekijänoikeudet ja muut immateriaalioikeudet palvelun sisältöön ja ulkoasuun omistaa Kuuloverkko tai kolmas osapuoli. Kuvia, tekstiä tai muuta materiaalia ei saa kopioida ilman Kuuloverkon lupaa.
 
Kuuloverkko omistaa kaikki oikeudet sivuston www.kuuloverkko.fi sisältöön. Kuuloverkko toimii palvelun julkaisijana. Kuuloverkko ei vastaa tuotteiden saatavuudesta, luotettavuudesta, virheettömyydestä, soveltuvuudesta mihinkään tiettyyn tarkoitukseen, käyttämisestä tai käyttämisen estymisestä eikä muistakaan seikoista, ellei toisin ole näissä käyttöehdoissa tai muuten palvelukohtaisesti nimenomaisesti ilmoitettu.
 
Palvelun käyttäjän tulee kaikissa tilanteissa itse huolehtia tietokone- ja tietoliikennelaitteistostaan, niiden käytöstä, kunnosta, tietoturvallisuudesta, varmuuskopioinnista, virussuojauksesta ja muista vastaavista seikoista.
 
Kuuloverkko ei vastaa välittömistä ja/tai välillisistä vahingoista, joita palvelun käyttäjälle saattaa aiheutua mistä tahansa syystä. Kuuloverkko ei ole vastuussa eikä korvaa vahinkoa, joka on aiheutunut palvelun käyttöongelmista, myöhästymisestä, katkoksista tai muista teknisistä vioista, jotka vaikeuttavat palvelun käyttöä.
 
Kuuloverkolla on oikeus koska tahansa oman harkintansa mukaisesti päivittää, muuttaa, lisätä tai poistaa palvelussa olevaa materiaalia sekä rajoittaa pääsyä palveluun ilman erillistä ennakkoilmoitusta. Kuuloverkolla on oikeus koska tahansa muuttaa palvelun käyttöehtoja, sisältöä ja valikoimaa.
 
Kuuloverkon palvelussa voi olla linkkejä kolmansien tahojen ylläpitämille internet-sivuille. Tällaisiin kolmansien tahojen ylläpitämiin internet-sivuihin ja niiden käyttöön sovelletaan kyseisten kolmansien tahojen omia käyttöehtoja eikä Kuuloverkko ole vastuussa muiden tahojen internet-sivuista tai niiden sisällöstä.
 
Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).
 
Tilaaja hyväksyy nämä käyttöehdot tehdessään tilauksen puhelimitse tai rastittamalla tilaussivulla kohdan: Hyväksyn toimitusehdot tilausta tehdessään.