Universaalit korvamonitorit

InEar StageDiver ja ProPhile korvamonitorit tarjoavat huippuäänenlaadun ja käyttömukavuuden ilman kompromissejä lavalla, studiossa tai liveohjelmissa.

Universaalit InEar korvamonitorit ovat syntyneet monien vuosien tuotekehityksen tuloksena. Kuulokkeen universaalin koteloinnin muodon suunnittelussa on käytetty yli 500 skannausta korvista otetuista valosmalleista. Lukemattomien prototyyppien ja käyttäjätestien jälkeen on löydetty täydellinen istuvuus lähes kaikkiin korviin. Monitorit ovat todella huomaamattomat ja kevyet käyttää! Lopullinen korvakäytävän tiiveys tehdään sopivalla korvatipillä.

StageDiver -sarja tarjoaa useita malleja eri taajuusalueiden painotuksilla ja toistokäyrillä.

Uutuus StageDiver -sarjassa: Wood edition, InEar innovaatio, maailman ensimmäiset aidosta puusta valmistetut korvamonitorit. Puurunko on upea ja luo oman lämpimän olemuksen! Valittava viisi eri puulajia ja sävyä.

ProPhile 8 on korvamonitorien helmi! PP-8 tarjoaa ainoana studiotasoisen äänenlaadun in-ear tyyppisissä kuulokkeissa koko maailmassa! PP-8 korvamonitorit ovat keränneet ylistäviä arvosteluja ympäri maailman.

StageDiver ja ProPhile -mallien äänentoiston voi kokea Helsingin myymälässä demoilla.

Järjestys: