<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=275631530824273&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content

Hyvä asiakkaamme

Me Kuuloverkossa tuemme täysin terveysviranomaisia koronaviruksen leviämisen minimoimisessa ja noudatamme paikallisviranomaisten ohjeita. Emoyhtiömme Demantin asiakkaiden, loppukäyttäjien, vierailijoiden ja työntekijöiden suojelemiseksi on määritelty ohjeita, joita päivitämme säännöllisesti.

Tietoa Kuuloverkosta

Kuuloverkko on palveleva kuuloalan erikoisliike. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa kuuloon liittyvissä asioissa, olipa kyseessä kuulontutkimus, kuulokojeiden hankinta ja sovitus tai tinnituksen hoito. Valikoimiimme kuuluvat korkealaatuiset Oticon- ja Bernafon-kuulokojeet sekä niiden lisävarusteet. Meiltä saat myös Oticon- ja Bernafon-kuulokojeiden huoltopalvelut.

Kuuloverkko on todellinen edelläkävijä kuulonhuollon asiantuntijana. Ennaltaehkäisemme meluvaurioita ja parannamme huonokuuloisten ihmisten elämänlaatua. Panostamme myös henkilöstön osaamiseen. Suomen parhaiten koulutetut audionomit työskentelevät Kuuloverkossa.

 

Kuuloverkko ja Kuulotarvike palvelevat sinua kokonaisvaltaisesti

Kuuloverkko ja Kuulotarvike ovat osa Audmet Oy:tä. Yhdessä tarjoamme kuuloasiakkaillemme helpon ja mukavan asiakaskokemuksen. Palvelumme kattaa kaiken kuulontutkimuksesta kuulokojeiden hankintaan sekä niiden huoltoon, tarvikkeisiin ja muihin kuulemisen apuvälineisiin.

Kuuloverkko keskittyy korkealaatuisiin kuulonhuoltopalveluihin: tarjoamme asiakkaillemme mm. kokeneiden audionomien tekemät kuulontutkimukset sekä BrainHearing-teknologiaa hyödyntävät Oticon-kuulokojeet huoltopalveluineen. Palvelemme luonnollisesti myös sairaanhoitopiirien kuulokojelähetteen saaneita asiakkaita. 

Kuulokojeiden tarvikkeet ja muut tuotteet saat kätevästi Kuulotarvikkeelta. Voit tehdä tilauksen Kuulotarvikkeen verkkokaupassa tai puhelimitse. 

 

Kuuloverkko ja Kuulotarvike ovat osa Audmet Oy:tä. Kuulumme maailmanlaajuiseen Demant A/S -konserniin, joka työllistää yli 14 000 ihmistä. Lue lisää Audmetin sivustolta.

Tietoa Meista