Skip to content

Hyvä asiakkaamme

Me Kuuloverkossa tuemme täysin terveysviranomaisia koronaviruksen leviämisen minimoimisessa ja noudatamme paikallisviranomaisten ohjeita. Emoyhtiömme Demantin asiakkaiden, loppukäyttäjien, vierailijoiden ja työntekijöiden suojelemiseksi on määritelty ohjeita, joita päivitämme säännöllisesti.

Tietoa kuuloverkosta

Kuuloverkko on palveleva kuuloalan erikoisliike. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa kuuloon liittyvissä asioissa, olipa kyseessä kuulontutkimus, kuulokojeiden hankinta ja sovitus tai tinnituksen hoito. Valikoimiimme kuuluvat korkealaatuiset Oticon- ja Bernafon-kuulokojeet sekä niiden lisävarusteet ja tarvikkeet. Myymälöistämme saat myös huoltopalvelut sekä mm. Pluggerz-kuulonsuojaimet.

Kuuloverkko on todellinen edelläkävijä kuulonhuollon asiantuntijana. Ennaltaehkäisemme meluvaurioita ja parannamme huonokuuloisten ihmisten elämänlaatua. Panostamme myös henkilöstön osaamiseen. Suomen parhaiten koulutetut audionomit työskentelevät Kuuloverkossa.

Olemme osa Audmet Oy:tä ja kuulumme maailmanlaajuiseen Demant A/S -konserniin, joka työllistää yli 14 000 ihmistä. Lue lisää Audmetin sivustolta.

Tietoa Meista