Tietoa Kuuloverkosta

Kuuloverkko on palveleva kuuloalan erikoisliike. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa kuuloon liittyvissä asioissa, olipa kyseessä kuulontutkimus, kuulokojeiden hankinta ja sovitus tai tinnituksen hoito. Valikoimiimme kuuluvat korkealaatuiset Oticon- ja Bernafon-kuulokojeet sekä niiden lisävarusteet. Meiltä saat myös Oticon- ja Bernafon-kuulokojeiden huoltopalvelut.

Kuuloverkko on todellinen edelläkävijä kuulonhuollon asiantuntijana. Ennaltaehkäisemme meluvaurioita ja parannamme huonokuuloisten ihmisten elämänlaatua. Panostamme myös henkilöstön osaamiseen. Suomen parhaiten koulutetut audionomit työskentelevät Kuuloverkossa.

Kuuloaisti pitää meidät kaikki osallisina siitä mitä elämässämme tapahtuu. On kuitenkin tavallista ja todennäköistäkin, että kuulo heikkenee ajan myötä. Huoli tai tieto kuulon alenemasta vaatii usein totuttelua ja hyväksymistä. Silloin jokainen tarvitsee tietoa, myötäelävää tukea ja asiantuntevaa apua.

Me ymmärrämme kuulemisen merkityksen elämässäsi ja olemme sinun kanssakulkijasi. Kartoitamme huolella kuulosi tilanteen, kuuntelemme tarpeesi ja toiveesi, kerromme nykyaikaisista kuntoutus- ja laitemahdollisuuksista ja autamme valitsemaan sinulle sopivimman ratkaisun – ilman ostopakkoa. Haluamme, että voit nauttia elämäsi äänistä – että voit mennä, tehdä ja kuulla mitä haluat.

 

Kuuloverkko palvelee sinua kokonaisvaltaisesti

Kuuloverkko ja Kuulotarvike ovat osa Audmet Oy:tä. Yhdessä tarjoamme kuuloasiakkaillemme helpon ja mukavan asiakaskokemuksen. Palvelumme kattaa kaiken kuulontutkimuksesta kuulokojeiden hankintaan sekä niiden huoltoon, tarvikkeisiin ja muihin kuulemisen apuvälineisiin.

Kuuloverkko keskittyy korkealaatuisiin kuulonhuoltopalveluihin: tarjoamme asiakkaillemme mm. kokeneiden audionomien tekemät kuulontutkimukset sekä BrainHearing-teknologiaa hyödyntävät Oticon-kuulokojeet huoltopalveluineen. Palvelemme luonnollisesti myös sairaanhoitopiirien kuulokojelähetteen saaneita asiakkaita. 

Kuulokojeiden tarvikkeet ja muut tuotteet saat kätevästi Kuulotarvikkeelta. Voit tehdä tilauksen Kuulotarvikkeen verkkokaupassa tai puhelimitse 09 739 739 (ma-pe klo 8-18)

 

Kuuloverkko ja Kuulotarvike ovat osa Audmet Oy:tä. Kuulumme maailmanlaajuiseen Demant A/S -konserniin, joka työllistää yli 21 000 ihmistä. Lue lisää Audmetin sivustolta.

Tietoa Meista