Oticon-kuulokojeet – parempi kuulokokemus

Heikentynyt kuulo vaikuttaa siihen, miten pystyt nauttimaan elämänmenosta erilaisissa kuunteluolosuhteissa. Saatat kuulla hiljaisissa olosuhteissa läheltä tulevan puheen, mutta jos puhuja on kauempaa tai tilanteessa on taustahälyä, et välttämättä saakaan siitä selvää.

Kuulonalenema tarkoittaa, että, kaikki ympäröivät äänet eivät välity aivoihin. Aivojen täytyy ponnistella, jotta ne saavat muodostettua äänistä ymmärrettäviä. Eniten aivot joutuvat ponnistelemaan, kun äänet tulevat eri suunnista tai kun useat henkilöt puhuvat samaan aikaan. Oticon-kuulokojeet perustuvat BrainHearing-teknologiaan ja ne on suunniteltu erityisesti haastaviin kuuntelutilanteisiin.


kuuloverkko oticon kuulokojeet2

Oticon-kuulokojeet haastavat perinteiset kuulokojeet

Oticon-kuulokojeet haastavat perinteiset kuulokojeet

Perinteinen kuulokojeteknologia keskittyy haastavissa kuuntelutilanteissa vain yhteen puhujaan ja vaimentaa muut ympäristön äänet. Ne saattavat kuitenkin sisältää tärkeitä puhevihjeitä ja informaatiota. Kun nämä tiedot eivät välity aivoille, keskustelujen seuraaminen on hyvin vaikeaa ja väsyttävää. Perinteiset kuulokojeet antavat käyttäjälleen yksipuolisen ja luonnottoman kuuntelukokemuksen, koska ne vähentävät ympäriltä tulevia ääniä – sekä puhetta että melua.

Lue miten moderni kuulokoje toimii!

kuuloverkko oticon

Osallistu tilanteisiin, joita ennen välttelit

Osallistu tilanteisiin, joita ennen välttelit

Jos sinulla on kuulonalenema, keskustelujen seuraaminen voi olla vaikeaa. Tiedät varmaan, miltä tuntuu istua illallispöydässä ja ponnistella, jotta pystyisit seuraamaan keskustelua. Kuulet suoraan edessäsi istuvan puheen, mutta mitä jos puhe kuuluu kauempaa? Jos et saa selvää, keskustelu ympärilläsi etenee, etkä pysy perässä.

 

Oticon

Ei enää vinkumista

Ei enää vinkumista

Äänen kierto johtaa ärsyttävään vinkumiseen, kun äänet kiertävät kuulokojeen mikrofonin ja kuulokkeen välillä. Tämä voi tapahtua, kun jotain tulee liian lähelle kuulokojetta, esimerkiksi halattaessa tai kun puhelin laitetaan korvalle. Äänen kierto -ongelmaa on ollut vaikea korjata.

Oticon-kuulokojeiden uraauurtava teknologia lopettaa kierron ennen kuin se edes tapahtuu. Tämä on täysin uudenlainen lähestymistapa muihin kuulokojeisiin verrattuna. Oticonin kuulokojeiden avulla voit nauttia selkeästä, tasaisesta ja kiertovapaasta äänestä – edellyttäen että kuulokojeet on sovitettu asianmukaisesti kuulokäyrään perustuen ja käyttäen sovitukselle parhaita toimintatapoja.

kuuloverkko-oticon-kuulokojeet-hyva-puheen-kuuluvuus_mobile

Oticon Real -Kuulet tärkeät äänet ympäriltäsi

Oticon Real -Kuulet tärkeät äänet ympäriltäsi

Oticon Real -suojaavat käyttäjää epämielyttävältä tuuli -ja käsittelymelulta. Ladattavat kojeet toimivat älypuhelimien kanssa. Käyttäjä voi ohjata kuulokojeita Oticon Companion -sovelluksella voit esimerkiksi kuunnella musiikkia langattomasti ja soittaa handsfree-puheluita.

 

Ladattavien kuulokojeiden tärkeimmät edut

  • Kolmen tunnin latausaika antaa tehoa koko päiväksi, jopa suoratoistettaessa
  • Nopea lataus – 30 minuutin lataus antaa kuusi tuntia lisää käyttöaikaa
  • Ei kertakäyttöisten paristojen vaihtamista
  • Helppokäyttöinen, luotettava ja tyylikäs latausasema
  • Akut edustavat huipputason litiumioniakkuteknologiaa

 

Lue lisää Oticon Real™ -kuulokojeista!

Tutustu  ja varaa aika kuulontutkimukseen ja kuulokojekokeiluun!

Tutustu

kuuloverkko_ITE-kuulokojeet_split_mobile

Yksilölliset Oticon Own -kuulokojeet 

Oticon OwnTM -tuoteperheen yksilölliset kuulokojeet ovat mukavat ja ne tarjoavat erinomaisen äänenlaadun. Kooltaan pienet ja huomaamattomat Oticon Own -kuulokojeet räätälöidään yksilöllisesti korvasi muotoon sopiviksi.


Yksilöllisen kuulokojeen tärkeimmät edut

  • Erinomainen äänenlaatu
  • Huomaamaton, korvan sisään asetettava kuulokoje
  • Mukava, korvaasi räätälöity muoto
  • Yhdistettävissä suosikkilaitteisiisi

 

Lue lisää Oticon Own™ -kuulokojeista!

Tutustu  ja varaa aika kuulontutkimukseen ja kuulokojekokeiluun!

Tutustu


Kiinnostuitko?

Aloita Oticon-kuulokojeiden käyttö kuulontutkimuksesta.