Blogi

Jokainen tarvitsee luotettavan kuulokumppanin

Kuulo on siitä merkillinen aisti, että sen iän myötä väistämättä tapahtuvaa heikkenemistä ei usein itse huomaa. Siksi 40 vuotta täytettyäsi sinunkin kannattaa hankkia vakituinen kuulokumppani, joka auttaa sinua huolehtimaan kuulostasi tulevina vuosina ja vuosikymmeninä.

Mitä kuulokumppanuus sitten on? Kuuloverkon tapauksessa se tarkoittaa kokeneiden ammattilaisten keskittymistä sinun kuuloosi. Meiltä saat kokonaisvaltaista tukea, joka auttaa sinua huolehtimaan kuulosi kuntouttamisesta, pärjäämään arjessa ja voimaan paremmin myös pitkällä aikavälillä.


Varaa aika omalle audionomille parin vuoden välein


Audionomilla on sairaanhoidollinen pohjakoulutus ja audionomin lisäkoulutus. Hän on kuulon, kuulemisen ja kuulon kuntoutuksen asiantuntija. Kuuloverkon audionomien kanssa voit turvallisesti keskustella kuulosi merkityksestä hyvinvoinnillesi sekä kuulosi kuntouttamisesta. Varaa aika audionomin tekemään kuulontutkimukseen aina kun kuulosi huolettaa sinua.

Varaa aika

Oma audionomi perehtyy kuulosi tilanteeseen huolellisesti haastattelun ja kuulotutkimusten avulla. Näin hän pystyy ehdottamaan juuri sinulle sopivan tavan kuntouttaa kuuloasi. Hän myös auttaa sinua valitsemaan sopivan kuulokojemallin. Kuulokojeet saatuasi audionomi opastaa sinua niiden säännöllisessä käytössä.

“Aivan huippu osaamista ja hyvä palvelu. En vaihda.”

– Asiakkamme antoi meille Google reviewssa viisi tähteä.

Jos saat kuulokojeet, käy audionomin vastaanotolla tarpeen mukaan. Me olemme sinun tukenasi. Kuulokojeiden säädöt kannattaa tarkistaa, jos huomaat että et kuule kuulokojeillasi samalla tavalla kuin ennen. 

Jos sinulla ei ensikäynnillä vielä todeta sellaista kuulonalenemaa, johon tarvitset kuulokojeiden antamaa tukea, suosittelemme kuulosi tilanteen tarkistamista 2–3 vuoden välein.

Kuulosta huolehtiminen edistää terveyttäsi

Kaikkien elämän äänien kuuleminen vaikuttaa hyvinvointiimme ja toimintakykyymme kokonaisvaltaisesti. Kun kuulo viimeistään 40 ikävuoden jälkeen alkaa vähitellen heiketä, joutuvat aivomme ponnistelemaan kuullaksemme mitä ympärillämme tapahtuu. Tämä korostuu tilanteissa, joissa hälyä tai keskustelijoita on tavallista enemmän. 

Huonon kuulon seurauksena ihmisen aktiivisuus ja toimintakyky heikkenee vaivihkaa. Mitä aikaisemmin alat kuntouttaa heikkenevää kuuloasi, sitä paremmin pärjäät sekä työssä että vapaa-ajalla. Hyvin kuuleminen pitää sinut mukana elämän eri käänteissä – ja lisää myös turvallisuutta ja turvallisuuden tunnetta.

Miksi juuri Kuuloverkko on hyvä kuulokumppani?

Olemme kuuloalan erikoisliike, sinun kuulokumppanisi ja oma kuuloasiantuntijasi. Meillä on jo yli 30 vuoden kokemus alalta. Siksi osaamme kuunnella sinun tarpeitasi ja toiveitasi, kertoa kuulon kuntouttamisesta ja nykyaikaisten kuulokojeiden hyödyistä sekä auttaa valitsemaan sinulle sopivimman kuulokojemallin.

Meiltä saat myös laadukkaat, aivojen hyvinvointia tukevat Oticon- ja Bernafon-kuulokojeet sekä niiden huoltopalvelut. Kuulokojeiden tarvikkeet ja lisälaitteet saat kätevästi sisaryhtiömme Kuulotarvikkeen verkkokaupasta tai puhelimitse tilaamalla.

Lataa opas: Minä ja kuulonalenema

Näin huolehdit kuulostasi ja kuulokojeestasi.

 

mina_ja_kuulonalenemai_mockup-2