<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=275631530824273&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Yksilölliset kuulo­kojeet eli korvakäytä­vä­kojeet

Korvaan tai korvakäytävään kokonaan asetettavat kuulokojeet sopivat lievistä jopa vaikeisiin kuulonalenemiin riippuen valittavasta mallista ja sen ominaisuuksista. Yksilöllinen kuulokoje valmistetaan käyttäjän korvan mukaiseksi. Korvakäytävän koosta ja kuulokojeeseen valittavista ominaisuuksista riippuu, miten huomaamaton kuulokoje on korvassa. Vaihtoehtoja on useampia, kuten ITE, ITC ja CIC.

väripalkkikuva1_korvakaytavakojeet_mobile

ITE

Kuulokoje asettuu korvakäytävän lisäksi korvalehden pohjukkaan. Isomman kokonsa ja suuremman paristokoon vuoksi helppokäyttöinen ja vähemmän sorminäppäryyttä vaativa. Suuremman koon vuoksi kojeeseen saadaan myös mahtumaan enemmän teknisiä ja käyttöominaisuuksia, kuten voimakkuudensäätö erillisellä säätöpyörällä, langaton liitettävyys ja induktiokela.

mobiili_väripalkkikuva2_korvakaytavakojeet

ITC

Kuulokoje asettuu korvakäytävän lisäksi myös osittain korvalehden pohjukkaan. Pienempi ja huomaamattomampi, kuin ITE ja siksi vaatii parempaa sorminäppäryyttä. Koje on helppokäyttöinen ja tarjoaa langattoman liitettävyyden sekä induktiokelan valinnaisena, mutta pienemmän koon vuoksi muita teknisiä ja käyttöominaisuuksia on jouduttu karsimaan.

väripalkkikuva3_korvakaytavakojeet_mobile

CIC

Nämä hyvin huomaamattomat kuulokojeet asetetaan korvakäytävään, ja ne on helppo piilottaa valitsemalla ihosi tai hiustesi sävyisiä värejä. Nämä kojeet sopivat lieviin ja keskivaikeisiin kuulonalenemiin. Asiakkaan ulottuviin jää ohut vetosiima, jonka avulla kuulokoje voidaan vetää pois. Pienen kokonsa vuoksi teknisiltä ja käyttöomaisuuksiltaan rajallinen.

Kohti parempaa kuuloa

Kuuloalan ammattilainen keskustelee kanssasi eri malleista ja niiden eduista auttaen sinua tekemään parhaat valinnat kuulotarpeidesi, elämäntyylisi ja henkilökohtaisten mieltymystesi perusteella.

Kokeile ja ylläty nykyaikaisten kuulokojeiden edistyksellisyydestä! Laajasta valikoimasta löytyy varmasti juuri sinulle sopiva ratkaisu. Kuulokojeiden hankinta kannattaa ajatella pitkäaikaisena sijoituksena omaan terveyteen ja hyvinvointiin.

Kuulokojeet parantavat sinun elämänlaatuasi vielä vuosienkin päästä.