fbpx
Kuulokojeet » Kuulokojeet, lisälaitteet ja tarvikkeet

Kuulokojeet, lisälaitteet ja tarvikkeet

Kuulo­kojeet, lisälaitteet ja tarvik­keet

Kuulokojeet

Valikoimaamme kuuluvat Oticon ja Bernafon -kuulokojeet.

Oticon-kuulokojeet

Uusimmat Oticon-kuulokojeet tarjoavat läpimurron kuulonhuollon kahden suurimman haasteen ratkaisussa. Nämä ovat puheesta selvän saaminen melussa ja kanssakäynti usean puhujan kanssa. Oticon kuulokojeet parantaa puheesta selvän saamista hälyisissä, ravintolan kaltaisissa ympäristöissä. Se tarkoittaa, että käyttäjät voivat osallistua aktiivisesti meluisammissa ympäristöissä, koska he pystyvät seuraamaan keskusteluja.

Bernafon-kuulokojeet

Bernafon-kuulokojeet voi yhdistää langattomasti useimpiin äänilaitteisiin, joiden kanssa olemme päivittäin tekemisissä. Langattomissa yhteyksissä on monia etuja, kuten matkapuhelimen miellyttävä hands free -käyttö, parempi puheenerotus ja äänenlaatu sekä yksilöllisesti säädettävä äänenvoimakkuus, kun katsot TV:tä yhdessä muiden kanssa.

Kuulo­kojeiden lisälaitteet

Kuulo­kojeiden lisälaitteet

Oticon Remote Control 3.0 -kaukosäädin

Voit säätää 2.4 GHz-ominaisuudella varustettujen Oticon- kuulokojeiden ääntä tai vaihtaa ohjelmaa käyttämällä kolmea helppokäyttöistä painiketta. Kaukosäädin on pienikokoinen ja toimii langattomasti.

Hinta 98 €

Oticon ConnectClip -yhteyslaite

ConnectClip yhdistää 2.4 GHz-ominaisuudella varustetut Oticon kuulokojeet Bluetoothin avulla langattomasti eri äänilähteisiin mahdollistaen käyttäjien osallistumisen helpommin moniin arjen tilanteisiin. Helpottaa puheesta selvän saamisen haastavissa kuuntelutilanteissa toimien matkapuhelimen kuulokkeina, etä- tai kahdenvälisenä mikrofonina tai tietokoneen kanssa esim. videopuheluissa.

Hinta 190 €

Oticon ConnectLine TV-sovitin 3.0

Välittää television äänen TV-sovittimesta suoraan 2.4 GHz-ominaisuudella varustettuihin Oticon kuulokojeisiin. Stereoääni.

Hinta 160 €

Oticon ConnectLine Streamer

Siirtää äänen Oticon-kuulolaitteiden (joissa ei ole 2.4 GHz-ominaisuutta) ja ulkoisten äänilähteiden, esim. TV:n ja matkapuhelimen, välillä

 • Yhdistettävissä 8 eri Bluetooth-laitteeseen
 • Toimii myös kaukosäätimenä
 • Voidaan ohjata ConnectLine App -sovelluksella, joka ladattavissa iPhone ja Android -älypuhelimiin
 • Mitat: 13 x 40 x 85 mm
 • Painot 44 g (ilman kaulanauhaa)

Hinta 250 €

Lisävaruste: Oticon Streamer -kaulanauha

Vaihdettava kaulanauha Oticonin Streamer-laitteisiin (Malleihin 1.1, 1.2, 1.3). Kokovaihtoehdot: S (51cm), M (66cm) ja L (81cm).

Hinta 12 €

SafeLine-kuulokojeiden turvanauha

Oticon SafeLine™ -turvanauha estää kuulokojeiden putoamisen tehdessäsi kotiaskareita tai liikunnan aikana. Nauhan ansiosta kojeet pysyvät tiukasti paikoillaan. Kaksi eri kokoa: 13-paristoa käyttävät kuulokojeet sekä 312-paristoa käyttävät kuulokojeet. Turvanauha on kestävä, lapsiturvallinen ja allergisoimattomasta materiaalista.

Hinta 12 €

SafeLine™-turvanauha miniRITE-kuulokojeeseen

Kuulo­kojeiden tarvikkeet

 

Kuulo­kojeiden tarvikkeet

Otocur korvasuihke

On jojobaa sisältävä korvakäytävien hoitoöljy. Otocur-korvavalmistetta voidaan käyttää korvavahan ennaltaehkäisyyn ja poistoon. Korvasuihketta voidaan myös käyttää korvakäytävätulehduksen ennaltaehkäisyyn, sekä kuivien, kutisevien ja ärtyneiden korvakäytävien hoitoon. Valmistettu Suomessa.

Hinta 17 €

Kuulokojeen paristot, vahasuojat, tipit ja puhdistustuotteet

Kuulolaitteet tarvitsevat vaihdettavia tarvikkeita toimiakseen. Valikoimistamme löytyvät kuulolaitteiden paristot, väliletkut, vahasuojat sekä Oticon ja Bernafon kuulokojeisiin sopivat tipit. Suosittelemme myös puhdistamaan kuulolaitteita säännöllisesti.

Valitse itsellesi sopivat tarvikkeet ja hae omasi myymälästämme:

 • Oticon paristot 10, 13, 312 ja 675 
 • Oticon vahasuojat
 • Oticon ja Bernafon tipit
 • Cedis-puhdistusnauha
 • Cedis-puhdistuspumppu
 • Cedis-kuivauskapselit
 • Cedis-puhdistustabletit
 • Cedis-puhdistusrassi
 • Cedis-hoitogeeli 5 ml
 • Cedis-puhdistusliina
 • Puhdistuspiikki ja harja