Kuulokojeiden hankkiminen

Kuulokojeen hankintaan tarvitaan aina tuore kuulontutkimus. Kuuloalan ammattilainen keskustelee kanssasi eri malleista ja niiden eduista ja auttaa sinua tekemään parhaat valinnat kuulotarpeidesi, elämäntyylisi ja henkilökohtaisten mieltymystesi perusteella.

Voit hankkia kuulokojeet joko omalla kustannuksellasi, jolloin voit suoraan varata ajan audionomille ja valita mitkä tahansa kuulokojeet. Sairaanhoitopiirin kautta saadut kuulokojeet tarvitsee aina ensin lähetteen, jolloin saat valita sairaalan määrittelemistä kuulokojemalleista sopivimman. Omalla kustannuksella ostaessasi kuulokojeita on mahdollista kokeilla kotona ennen ostopäätöksen tekemistä. Meillä myös koroton osamaksumahdollisuus.

Pieni, monipuolinen ja tehokas

Sopivan kuulokojeen valinta

Sopivan kuulokojeen valinta

Kuuloverkon laajasta valikoimasta löytyy varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu. Kuulontutkimuksen tulosten perusteella adionomi pystyy esittelemään sinun kuuloprofiiliisi ja käyttötarpeisiisi sopivimmat kuulokojemallit, joista valitset mieluisimman.

Sopivan kuulokojeen valinta

Yksi vai kaksi kuulokojetta?

Yksi vai kaksi kuulokojetta?

Kuulomme on suunniteltu toimimaan kahden korvan avulla. Voimme sulkea toisen korvan metsässä ja kuulla yhä linnun laulun, mutta vain molemmilla korvilla voimme havaita linnun istuvan vasemmalla puolellamme olevassa puussa.

Jos molemmissa korvissasi on kuulonalenema, sinun kannattaa hankkia kuulokoje molempiin korviin. Näin saat paremmin puheesta selvää myös meluisassa ympäristössä.

Parhaan kuuntelukokemuksen saat käyttämällä kahta kuulokojetta, jotka hyödyntävät binauraalista signaalinkäsittelyä.

Kuulokojeiden hankintaprosessi

 
Voit hankkia kuulokojeet kahdella eri tavalla – omalla kustannuksellasi tai julkisen terveydenhuollon kautta:
Kuuloverkko_hankintaprosessi_desktop
Kuuloverkko_hankintaprosessi_mobile

Tarvitsetko kuulokojeet?

Aloita varaamalla aika kuulontutkimukseen!