<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=275631530824273&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content

Millainen kuulokoje sopii minulle?

Korva on hienostunein aistimme. Mitä paremmin kuulemme, sitä helpompaa meidän on olla yhteydessä ympäröivään maailmaan. Kuuloaistimme toimii yötä päivää, koko elämämme ajan. Äänet voivat kuitenkin jonain päivänä alkaa kadota tai heiketä. Tai saatamme yhä kuulla äänet, mutta emme saa niistä selvää. Näin voi käydä esim. keskusteltaessa kovassa melussa.
Nykyaikaiset kuulokojeet voivat auttaa kuulemaan paremmin ja parantavat siten elämänlaatuasi.

Pieni, monipuolinen ja tehokas

Pieni, monipuolinen ja tehokas

Pieni, monipuolinen ja tehokas

Markkinoilta löytyy tällä hetkellä paljon erilaisia kuulokojeita, joista voit valita muotoilun, koon, värin, hinnan tai suorituskyvyn perusteella juuri sinulle sopivan mallin. Kuuloalan asiantuntijasi voi esitellä sinulle koko kirjon – perusmalleista aina edistyksellisimpiin ratkaisuihin.

Lue blogista, miten moderni kuulokoje toimii! 

Sopivan kuulokojeen valinta

Sopivan kuulokojeen valinta

Sopivan kuulokojeen valinta

Laajasta valikoimasta löytyy varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu. Asiantuntijasi voi suositella sopivia kojeita, joista valitset itseäsi eniten miellyttävän mallin. Usein on myös mahdollista kokeilla kojeita ennen päätöksen tekemistä.

Yleisimmät ennakko­luulot

Kuulokojeet ovat isoja ja rumia

Väärin! Nykyaikaiset kuulokojeet ovat pieniä ja kauniita tietokoneita sekä käytössä lähes huomaamattomia. Ne eivät muistuta lainkaan entisaikojen “beessejä banaaneja”.

Kuulokojeet ovat vain vanhoille ihmisille

Nykyisin yhä nuoremmat – 45-vuotiaat ja jopa alle – käyttävät kuulokojeita. Mitä aiemmin hoidat heikentynyttä kuuloasi, sitä paremmin kuulosi toimii ja säilytät puheenerotuksesi myös tulevaisuudessa.

Kuulokojeet eivät auta

Uusimman teknologisen kehityksen ansiosta markkinoilta löytyy kuulokojeita lähes jokaiseen kuulonalenemaan.

Kuulokojeet vinkuvat

Aikaisemmat kuulokojeet aiheuttivat herkästi äänen takaisinkiertoa, jos kuulonaleneman vaatima vahvistus oli suuri tai kuulokojeen korvaosa ei istunut hyvin korvassa. Pään liikuttaminen, kuulokojeen peittäminen, halaaminen tai seinän läheltä kulkeminen saattoi aiheuttaa ikävää vinkumista kuulokojeista. Uuden teknologian kojeilla tätä ongelmaa ei ole. 

Lue blogi: Nykyaikainen kuulokoje toistaa äänet oikein

Kuulokojeiden hankinta

Voit hankkia kuulokojeet kahdella eri tavalla – omalla kustannuksellasi tai julkisen terveydenhuollon kautta:

Kuuloverkko_hankintaprosessi_desktop