<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=275631530824273&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content

Kuulokojesovitus

Kuulokojeiden sovitus tapahtuu audionomin vastaanotolla. Sovituksessa kuulokojeet ohjelmoidaan asiakkaan kuulontutkimuksen mukaisesti. Tarvittaessa ääntä säädetään lisää, mutta tärkeintä on käyttää kuulokojeita omassa arjessa aktiivisesti ja antaa itselleen aikaa tottua erilaisiin ääniin. Sovituskäynnillä käydään tarkasti läpi kuulokojeiden käyttö ja puhdistus sekä harjoitellaan kojeiden laittoa korviin.

Milloin kontrolli­käynnille?

Kontrollikäynti on yleensä muutamien viikkojen jälkeen sovituskäynnistä. Tällöin asiakas on jo hieman ehtinyt käyttää ja huoltaa kuulokojeitansa. Kontrollikäynnillä kerrataan tarvittaessa kuulokojeen huoltoa sekä käyttöä ja/tai säädetään kuulokojeiden ääntä asiakkaan tarpeen mukaan.

Kontrollikäynnille asiakas voi tulla myös myöhemmin aina, kun kokee tarvetta kysymyksille tai kuulokojeidensa äänen säätämistä. Myös kuulontutkimus kannattaa tehdä, jos asiakkaasta tuntuu, että kuulo on laskenut.

Lue blogista, miksi säännöllinen käynti audionomilla kannattaa 

kuuloverkko-kuulokojesovitus

 

Kuuloverkolla etäsäätömahdollisuus

kuuloverkko_kuulokojesovitus_mobile

Palvelemme kaikissa kuulokojeasioissa

Palvelemme kaikissa kuulokojeasioissa

Kuuloverkossa on myös Oticon ja Bernafon -kuulokojeiden huolto ja myymäläpalvelut.

kuuloverkko_huolto_mobile

Huoltopalvelut

Huoltopalvelut

Huoltoon voi saapua ilman ajanvarausta. Pienhuolto ja osassa kuulokojeita olevien korvakappaleiden hionta hoituu useimmiten odottaessa.

kuuloverkko_kuulon-apuvalineet_mobile

Apuvälineet kuulemisen tueksi

Apuvälineet kuulemisen tueksi

Myymälässä on paristojen ja kuulokojeiden pientarvikkeiden lisäksi myynnissä kuulon apuvälineitä esim. tv:n kuunteluun ja herätyskellon äänen kuulemiseen.

kuuloverkko_tinnitus_mobile

Vaivaako tinnitus?

Vaivaako tinnitus?

Kuuloverkko tarjoaa apua tinnituksen hoitoon.