Blogi

Kuulokoje, joka ymmärtää, mitä haluat kuunnella

Oticon Intent - maailman ensimmäinen kuulokoje, joka havainnoi käyttäjän kuuntelutarpeita hyödyntäen 4D-tunnistustekniikkaa.

Perinteiset kuulokojeet toimivatyksi sopii kaikille”-periaatteella. Oticon esittelee uuden kuulokojeen, joka tarjoaa yksilöllistä tukea Ainutlaatuisen uuden teknologian avulla kuulokoje pystyy tunnistamaan, milloin käyttäjän kuuntelutarpeet muuttuvat ja mukautuu niihin. Oticon Intent hyödyntää tutkittua tietoa ihmisten viestintäkäyttäytymisestä ja tulkitsee käyttäjän kuuntelutarpeita neljän erilaisen tunnistintiedon perusteella: kuunteluaktiivisuus, pään ja kehon liikkeet sekä akustinen ympäristö. Se mukautuu saumattomasti ja tarjoaa aidosti yksilöllistä tukea.

Kaikkien aikojen pienin ladattava Minirite-malli

Oticon Intent ™ -kuulokojeet ovat muodoltaan pienemmät ja niissä on parempi istuvuus. Uusi latauslaite mahdollistaa kuulokojeiden käytön koko päivän yhden tunnin latauksella. Oticon Intentissä on maailman ensimmäisen älykäs kuuloke, jonka ansiosta vahvistus on jopa 57 % tarkempi. Kuulokojeita voit myös käyttää Handsfree-puheluille ilman lisälaitteita sekä suoratoistaa ääntä monipuolisesti eri laitteista. Tinnitus SoundSupport tarjoaa tinnitusta lievittäviä peittoääniä, joita voidaan ohjata Oticon Companion -sovelluksella.

 

Oticon Intent B2B2C Google Display Ads_JPG#01

Oticon Intentin kolme ehdotonta etua

1. Kuule selkeämmin, osallistu aktiivisemmin ja nauti elämästä täysillä.

2. Tunne itsesi varmaksi kaikissa tilanteissa: huoneessa liikkuessa, kahden kesken jutellessa ja keskustellessasi ystävien kanssa. 

3. Auttaa keskittymään, säilyttämään valppauden ja kiinnittämään huomion tärkeisiin asioihin.

 

Oticon_Intent_miniRITE_9_colors_in_circles_PNG

 

Kolme syytä miksi ostaa kuulokojeet Kuuloverkosta

1. Kun ostat meiltä kuulokojeet, kuulontutkimus ja kokeiluajanjakso on veloitukseton.

2. Kun ostat meiltä ladattavat kuulokojeet, latausasema kuuluu hintaan. 

3. Meiltä saat aina henkilökohtaista palvelu ja koulutettujen audionomien tuen. 

 

Varaa tästä aika audionomin vastaanotolle!

 

 

Lataa opas:
Haluatko kuulla paremmin?

Tietoa ja vinkkejä kuulostaan huolestuneelle.

 

kuuloverkko_opas_kansi