Blogi

Kuuloverkko on sinun kuulokumppanisi – keskitymme kuulonkuntoutuspalveluihin

Kuuloverkko keskittyy vuoden 2023 alusta alkaen korkealaatuisiin kuulonkuntoutuspalveluihin. Tarjoamme asiakkaillemme mm. kokeneiden audionomien tekemät kuulontutkimukset sekä BrainHearing-teknologiaa hyödyntävät Oticon-kuulokojeet huoltopalveluineen. Palvelemme luonnollisesti myös hyvinvointialueiden kuulokojelähetteen saaneita asiakkaita. 


Kuuloverkko ja Kuulotarvike ovat osa Audmet Oy:ta tarjoten yhdessä helpon ja mukavan asiakaskokemuksen. Tähän asti kuulokojeiden käyttöön liittyviä tarvikkeita on voinut ostaa sekä Kuuloverkon myymälöistä että Kuulotarvikkeen verkkokaupasta, joka palvelee myös puhelimitse.

Jatkossa tarjoamme asiakkaillemme saumattoman palvelukokemuksen, jossa Kuuloverkko huolehtii kuulonkuntoutuspalveluista, eli  kuulontutkimuksista, kuulokojeiden myynnistä ja sovituksista sekä kuulokojeiden huollosta. Kuulokojeiden tarvikkeet ja muut kuulemisen apuvälineet tarjoaa Kuulotarvike.


Kuuloverkon toimipisteet palvelevat, vaikka myymälätoiminta loppuu


Helsingissä myymälätoiminta eli kuulokojeiden tarvikkeiden myynti loppuu 23.12.2022 ja Järvenpäässä 31.1.2023. Kaikki muut palvelumme saat edelleen samoista toimipisteistä.

Voit siis edelleen varata ajan audionomin vastaanotolle ja kuulokojesovitukseen Helsingissä, Järvenpäässä, Hyvinkäällä ja Tampereella sijaitseviin toimipisteisiimme. Myös ajanvarauksella toimivat kuulokojeiden huoltopalvelumme jatkuvat normaalisti Helsingissä ja Järvenpäässä.

Toimipisteiden aukioloajat löydät verkkosivuiltamme. Varaa aika soittamalla asiakaspalveluumme tai lähettämällä tiedustelu sähköpostilla.


Kuulokojeiden tarvikkeet ja lisälaitteet saat kätevästi Kuulotarvikkeelta 


Kuulokojeiden tarvikkeet ja muut tuotteet saat jatkossa kätevästi Kuulotarvikkeelta. Voit tehdä tilauksen Kuulotarvikkeen verkkokaupassa tai puhelimitse. Tutustu tuotevalikoimaan ja ota yhteyttä!

 

Varaa aika kuulontutkimukseen tai kuulokojehuoltoon

kuuloverkko_kuulontutkimus_img_2