<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=275631530824273&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Skip to content
Kuulokojeet » Korvantauskojeet

Korvan­taus­kojeet

Oticon_Opn_miniRITE_AllColors_Speaker60_OpenDome_100pct_size

Korvantauskojeet ovat yleisin kuulokojetyyppi. Ne ovat kevyitä, pienikokoisia ja käytössä monesti huomaamattomia. Vaihtoehtoja on kaksi:

”Kuuloke korvassa” -kuulokojeet

Vahvistettu ääni siirtyy ohutta, huomaamatonta johtoa pitkin kuulokkeeseen, joka on asetettu korvakäytävään lähelle tärykalvoa. Erittäin kevyt ja miellyttävä käyttää. Pieni tippi tai yksilöllisesti muotoiltu korvakappale pitää kuulokkeen paikallaan.

Kuulokoje korvakappaleella

Vahvistettu ääni siirtyy muovisen väliletkun ja yksilöllisesti muotoillun korvakappaleen kautta korvaan. Erittäin helppo käyttää, asettaa paikalleen ja huoltaa.

Molempia malleja on saatavilla useissa eri väreissä ja malleissa, joista voit valita juuri sinun tyyliisi sopivan.

mobiili_kuuloverkko_korvantauskojeet

Yksi vai kaksi kuulokojetta?

Yksi vai kaksi kuulo­kojetta?

Kuulomme on suunniteltu toimimaan kahden korvan avulla. Voimme sulkea toisen korvan metsässä ja kuulla yhä linnun laulun, mutta vain molemmilla korvilla voimme havaita linnun istuvan vasemman puoleisessa puussa.

Jos molemmissa korvissasi on kuulonalenema, kannattaa hankkia kuulokoje molempiin korviin. Tämä auttaa saamaan paremmin puheesta selvää myös meluisassa ympäristössä.

Parhaan kuuntelukokemuksen saat käyttämällä kahta kuulokojetta, jotka hyödyntävät binauraalista signaalinkäsittelyä.

mobiilikuva_ihmiset_kuulokojeet_korvantauskojeet

Kuuntelua kahdella korvalla

Kuuntelua kahdella korvalla

Binauraalinen tekniikka perustuu kuunteluumme kahdella korvalla. Se mahdollistaa vasemman ja oikean kojeen välisen langattoman tiedonsiirron, mikä takaa tasapainoisen äänimaiseman. Tekniikka jäljittelee luonnollista kuuloamme ja tarjoaa siten miellyttävän kuuntelukokemuksen erilaisissa kuunteluympäristöissä.

Jos haluat muuttaa kojeiden asetuksia itse, esimerkiksi vaihtaa ohjelmia tai säätää äänenvoimakkuutta, binauraalisen tekniikan ansiosta yhden kojeen säätäminen vaikuttaa samanaikaisesti molempiin kojeisiin.

Kuuloalan asiantuntijasi vastaa mielellään kaikkiin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin ja auttaa löytämään sinulle sopivan ratkaisun. Ota askel kohti parempaa kuuloa jo tänään!